Zece sfaturi de curățare de primăvară pentru proprietarii de câini

Cum sa-ti plantezi o livada de nuc cu mici resurse (Iunie 2019).

Anonim

În timp ce ne iubim toți tovarășii noștri de câine, nimeni care a deținut vreodată un câine nu va trebui să-i spună cât de cîrți pot fi dezordonați și potențiali, iar acest lucru se rupe de multe ori în jurul casei, ducând la acel miros omniprezent, indicații indirecte că un câine este în reședința!

Dacă sunteți hrăniți de funk și doriți să profitați de minunata vară de primăvară și de vară pentru a vă de-casă casa, citiți mai departe pentru zece sfaturi de primăvară de curățare de primăvară pentru proprietarii de câini.

Controlul mirosului!

Un loc bun pentru a începe este de a căuta în orice domenii din casa ta care sunt în special pongy, și de lucru care este motivul pentru care este! Dacă câinele dvs. a mers vreodată la toaletă în casă, acest lucru poate lăsa încă urme de mirosuri care ar putea să vă surprindă câteva săptămâni mai târziu și, de asemenea, să vă încurajați câinele să își facă din nou afacerea în același loc în viitor.

Utilizați curățători enzimatici pentru a scăpa de mirosurile biologice și dacă găsiți un miros deosebit de greu de schimbat, luați în considerare înlocuirea covorului și a substratului.

Sortați petele moarte de iarbă

Dacă câinele dvs. este apt la toaletă în același loc al grădinii de fiecare dată, acest lucru vă va ucide în curând iarba! Faceți o plimbare bună în jurul grădinii dvs. cu un ochi critic, ridicați orice poop pe care ați fi ratat-o ​​și investiți în anumite îngrășăminte și produse de recuperare pentru anumite locuri moarte pe gazonul dvs.

Curățați mașina

Chiar dacă casa și câinele sunt parfumate, mulți dintre noi întâmpină probleme cu un câine-funk în mașină! Dă-i interiorul mașinii tale un bun curățenie și un hoover, sau dacă nu te poți confrunta cu asta, du-o la un centru de valență pentru a face munca grea pentru tine.

Dezinfectați jucăriile câinelui

Cu excepția cazului în care câinele dvs. este unul care le distruge jucăriile atât de repede încât nimic care le obține pentru ele nu durează mai mult de o săptămână, ar trebui să acordați o atenție sporită igienei și curățeniei jucăriilor câinelui dvs. Jucăriile grele pot fi dezinfectate în apă fierbinte și într-o soluție cum ar fi Dettol, sau pot fi chiar introduse prin mașina de spălat vase la o temperatură scăzută.

Jucăriile moi, cum ar fi teddies ar trebui să fie spălate la mașină la o temperatură ridicată în mod regulat, având grijă să utilizați o pulbere de spălat pe care câinele dvs. nu este prea sensibil la.

Căutați sfaturi gratuite pentru câini ?. Faceți clic aici pentru a vă alătura comunității preferate britanice pentru animale de companie - PetForums.ro

Obțineți obiceiul de a vă curăța câinele înainte de a intra

Poți să-ți faci mai ușor curățenia în viitor dacă îți faci obiceiul de a-ți curăța câinele cât de mult poți, înainte de a veni de la plimbări, cum ar fi ștergerea corpului câinelui și spălarea labelor murdare. Este mai ușor să înlăturați noroi și murdărie de la câine în sine decât să curățați mucegaiul care a fost tras în toată casa!

Periați câinele în mod regulat

Periajul câinelui dvs. în mod regulat, chiar dacă haina lor este scurtă, are multe beneficii. Aceasta va ajuta la îndepărtarea părului în vrac și a vărsat părul, la stimularea circulației pielii și la reducerea nevoii de băi.

Curățați gulerul și plumbul câinelui

Dacă gulerul și plumbul câinelui dvs. pot fi spălate sau recondiționate, aveți grijă și de acest lucru, sau purtarea de mers pe jos va lăsa curând câinele jos! Dacă gulerul câinelui dvs. este în afara reparației sau pur și simplu nu va curăța, ar putea fi timpul să investească în unele kit nou pentru ei!

Sortați-vă magazinele de hrană pentru câini

Scoateți toate hrana pentru câini din dulapul sau binul în care este ținut și lucrați prin el. Curățați, dezinfectați și uscați recipientele pe care le păstrați în hrana câinelui dvs. și verificați ce se află în spatele dulapurilor, pentru a vă asigura că acestea sunt la zi. Aruncați tot ce câinele dvs. nu mănâncă și intrați într-o rutină de rotație a alimentelor în mod corespunzător, astfel încât punga de mâncare cu cea mai apropiată "utilizare de către" dată este întotdeauna folosit mai întâi.

Spălați mobilierul dvs. moale

Perne, covoare, paturi de câine și chiar perdele vor începe să miroasă în curând câinele dvs., ceea ce înseamnă că toate mobilierul moale ar trebui să fie spălate în mod regulat pentru a le face să miroasă proaspete. Mobilierul moale dulce nu numai că se va freca de câinele dvs., dar poate conține și acarieni și purici, ceea ce înseamnă că spălarea lor va face ca mirosul acasă să fie mai plăcut și să vă păstrați câinele mai sănătos.

Lăsați-vă câinele!

În cele din urmă, nu aduceți câinele dvs. funky înapoi în casa dvs. curată și ordonată sau masina, fără a le da o baie, de asemenea! Toți câinii trebuie să se îmbăieze din când în când și puteți să vă ocupați de acest lucru la domiciliu sau să le aruncați la o sală de îngrijire pentru a face munca grea pentru dvs.